En LIV Student la SeguretatsEL MÉS IMPORTANT

Davant la propagació del COVID – 19, cuidar-nos és essencial. Per això, volem compartir amb tu totes les mesures que tenim previstes per a garantir la màxima seguretat dins de les nostres residències.

Formació sobre les mesures d’higiene i prevenció

Tots els membres del nostre equip han rebut la capacitació necessària per a fer un ús correcte dels equips de protecció personal; com ara màscara i gel hidroalcohòlic de mans. D’igual forma, estan compromesos amb el manteniment del distanciament social dins de les instal·lacions.

Sabem l’important que és protegir els estudiants; raó per la qual aquestes mesures són primordials per al nostre equip.

PROTOCOL COVID ESTUDIANTS

Ús obligatori de màscares i gel hidroalcohòlic de mans

Aquesta mesura és una de les pràctiques d'higiene i prevenció més essencials per a evitar la propagació del COVID - 19, per la qual cosa és indispensable.

Per a assegurar el seu compliment, hem instal·lat estacions de sanitización que inclouen dispensadors de gel hidroalcohòlic en diferents zones de la residència.

Foment de les pràctiques d'higiene personal

La formació sobre les mesures d'higiene i prevenció no sols es limiten als membres del nostre equip. També s'estenen a tots els residents.

D'aquesta manera, ens assegurem que cada integrant de la nostra comunitat conegui com protegir-se de manera correcta i eficaç; i alhora, garantim la protecció dels qui li envolten.

Mesures de distanciament social

Dins de les nostres instal·lacions, mantenir la distància de seguretat és tan important com usar constantment la màscara i el gel hidroalcohòlic de mans. És per això que hem establert una distància segura de 2 metres entre tots els integrants de la nostra comunitat, tant membres del nostre equip com residents.

Aforaments reduïts en zones comunes i visites limitades

Les zones comunes són part essencial de l’Experiència LIV Student per ser els espais preferits per a trobar-se amb amics i entretenir-se. Perquè això pugui continuar sent així, hem establert aforaments limitats en cadascun d’aquests espais.

Gràcies a això, els residents poden continuar socialitzant sense córrer el risc d’estar en contacte amb massa persones al mateix temps. El més destacable d’aquesta mesura és que ens permet mantenir el distanciament social en tot moment. Amb el mateix objectiu, hem limitat el nombre de visites que poden rebre els residents.

Protocols de neteja en habitacions i zones comunes

Altra de les mesures més importants que hem implementat per a protegir la salut dels nostres residents consisteix en el desenvolupament d'un protocol detallat de neteja aplicat a les habitacions i les zones comunes.

Aquesta mesura garanteix que les superfícies que solen tocar-se amb freqüència com a portes, tiradors i taules es mantinguin netes. Així mateix, ens assegurem de mantenir el sistema de ventilació lliure de microorganismes que poguessin resultar perjudicials.

Ús d'ascensors de manera individual

Els ascensors són espais tancats de dimensions reduïdes, així que la manera més segura d'utilitzar-los és de manera individual.

Servei de menjador adaptat a la situació actual

En ingressar a aquest espai, els residents han d'usar gel hidroalcohòlic i màscara de manera obligatòria; a més de mantenir el distanciament social durant la seva estada. La màscara només podrà retirar-se per a menjar en els espais destinats per a això.

Què fer en cas de presentar símptomes?

En cas que un resident present algun símptoma de COVID - 19, estarà en l'obligació d'aïllar-se immediatament i notificar a la recepció a través de trucada telefònica o email. D'igual manera, els companys que comparteixen habitació amb el resident hauran de romandre quarantena fins a descartar o superar la malaltia.

En aquests moments, la nostra prioritat és preservar la salut dels nostres residents i el nostre equip, per la qual cosa garantir el compliment d'aquestes mesures és fonamental.

Gràcies per confiar en nosaltres!

Scan the QR Code to add me on WeChat

wechat qr code

Book for Academic Year 2020

Book with confidence!

Subscribe to receive LIV Student news, information and rewards.

We have received your message and we’ll be in touch with you soon.

An error occurred while submitting your details!

Oferta
BANKINTER